Искате самочувствие? Елате...

Ако грижите за кожата не са съобразени с най-важните правила, може да се промени качеството й, като се разширят и променят порите, а могат и да се спукат капилари.

Ето какво съветва козметичката Катя Христова:

„Ако имате инфекция на лицето, пъпки с гнойни върхове или зачервяване, със силен обрив и сърбеж, не позволявайте да ги изстискат! Това може да ви създаде много повече проблеми. Прилагането на пилинг маски и други олющващи продукти също е опасно, може да изгорите или унищожите кожата си.”

Споделя Даниела Миронова, 34-годишна

„От 14 години се боря с така нареченото „късно акне” на лицето ми. Инфекцията извираше отвътре, без да може някой дза я спре. Пиех антибиотици, които съсипаха стомаха и бъбреците ми. Пилинг маските ми унищожиха кожата и отдолу лъснаха големи пори и пъпки. Болките и сърбежите бяха ужасни. Чувствах се депресирана и нещастна.
Когато посетих кабинета на г-жа Христова, мислех, че това вече е последната ми възможност. Тя също не пожела да даде гаранция, защото дълбокият пилинг си беше казал думата.
Започнахме с лифтинг и подходящите ампули. Назначи ми вътрешно лечение с природосъобразни продукти. И стана чудото! Нямам пъпки, нямам сърбежи и болки.”

В центъра по козметика се лекуват без изстискване розацея, псориазис, витилиго, циреи и пъпки. Бръчки се заклаждат с дни, лекуването на суха и себорейна кожа е нормално с необходимите фармацевтични продукти.
Прилаганата тук антицелулитна терапия е съчетана със специален хранителен режим без гладуване.
Холивудският уред Целутран върши чудеса, влагодарение на способността да изхвърля застоялите в организма води, да подобрява кръвообращението и да разбива цел
улита. Промоцията е две ползвания за 8 лева.

ЦЕНТЪР ПО МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА
• лекуване на пъпки, петна
и белези без изстискване
• масажи на лице и тяло
• лифтинг процедури с колаген
• изглаждане на бръчки
• антицелулитна терапия
и оформяне на контура на тялото
със съвременна апаратура и методи
• индивидуална италианска коламаска
• лечение на косопад
• източна медицина (терапии)
• маникюр и педикюр
1000 София – ул. Цар Иван Шишман № 41
(зад черквата „Свети Седмочисленици”)
Телефони за контакти и записвания:
БТК: 986 60 54; GSM: 0887 205 284


В центъра по козметика се извършват всякакъв вид маса
жи на тяло, масаж на Сайонджи. Източната терапия, която се извършва от специалист, е помогнала на много млади хора с гръбначни изкривявания.

Ева Манева, 16-годишна е записала в книгата за отзиви: „Имах всекидневни болки в гърба, чувствах се депресирана и нервна. С 10 процедури болките ми спряха, крайниците ми се изравниха, порастнах на височина.”

Центърът отстранява косопад, екземи, лишеи.

Коламаската е идивидуална, италианска.

При предплащане на 10 процедури – 10 % отстъпка или една безплатна процедура!

главна