И нормалната кожа се нуждае от внимание...

Пролетта е синоним на нашата жажда за промяна. Всичко, което сме скривали под дебелите пуловери и шапки, лъсва на яркото слънце. Дори младите момичета, на които предстои абитуриентски бал, има за какво да се замислят.
И нормалната кожа се нуждае от внимание...
„Типичните за възрастта им козметични дефекти, като суха кожа, бели и черни точки, не могат да бъдат премахнати с магическа пръчка, два дни преди знаменателното събитие. Те няма да могат да се справят без съвета и съдействието на специалистите. Клиентите на фармацевт Катя Христова спокойно могат да се доверят на нейните прочути процедури с лифтинг. Тя е помогнала вече на стотиципациенти, пред които лекарите дерматолози безсилно вдигат рамене.

Мария Иванова, на 36 години, разкадва ка е развила тежка инфекция на рожоцея по кожата на лицето и шията: „От десет години ходя по лекарски кабинети. От цяла година съм на антибиотик и хидрокортизон. Лицето ми стана на рани. Капилярите се пукаха и зачервяваха все повече. Напълно отчаяно посетих кобинета на г-жа Христова.
Изненада ме сериозният подход, индивидуалните лечебни средства, прилагани външно и вътрешно. Никакво изстискване, никаква болка и травмиране на кожата. За два месеца видях, как под кошмарната маска на лицето ми се образува нова млада кожа. Заличиха се дори и старите белези.”


ЦЕНТЪР ПО МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА
• лекуване на пъпки, черни точки, петна, циреи,
бели точки и белези без изстискване
• масажи на лице и тяло
• лифтинг процедури с колаген
• изглаждане на бръчки
• антицелулитна терапия и оформяне на контура
на тялото със съвременна апаратура и методи
• индивидуална коламаска
• лечение на косопад
• лекуване на себорея, розоцея, суха кожа
и кожни алергии
1000 София – ул. Цар Иван Шишман № 41
(зад черквата „Свети Седмочисленици”)
Телефони за контакти и записвания:
986 60 54; GSM: 0887 205 284

На въпроса, какви грижи трябва да се полагат за нормалната и здрава кожа, Катя Христова съветва:

Нормалната кожа също се нуждае от внимание, ако искаме да я запазим по-дълго млада, без бръчки и с хубав цвят. Чистотата е първото условие за добрия й вид. В днешно време се препоръчва още от 12-годишна възраст да се прилага лифтинг с колаген, за да се запазят цвета, еластичността и блясъка. Затова препоръчвам на всички абитуриентки, ако искат да имат сияещо лице, да си направят няколко процедури с лифтинг с колаген.

Но какво е хубавата глава над една безформена фигура? И за това има изход. В кабинета е разработена специална програма с антицелулитна терапия. Същността тук е в „мързеливата гимнастика”, която чрез уреда Целутрон разбива мастните клетки, разнася застоялите водни депа и отслабването тръгва бързо, особено когато се съчетава с ръчен масаж и подходящ режим на хранене. Възползвайте се от промоцията!

В сезона, в който разголваме краката, не е излишно да напомнич и за индивидуалната кола маска, прилагана тук според типа косъм. А уредът е изключително индивидуалин, с ролкови патрони. Има маникюр и педикюр.

В кабинета по медицинска козметика ще бъдете изненадани от ниските цени, от вниманието и безплатните консултации за Вашите проблеми.

главна